Evde Bakım Birimi

Hastanemizde  evde  sağlık  hizmetleri birimi 01.06.2011 tarihinde   hizmete  başlamıştır.Evde Sağlık Hizmetinden faydalanan hasta sayımız her geçen gün artmaktadır.Bu zamana kadar 320 hasta başvurmuş bunlardan 195 kişisi aktif olarak bu hizmetten faydalanmaktadırlar.İletişim için  0 414 552 12 46 nuaralı telefonu arayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ BİRİMİ

Tanısı konulmuş yatağa bağımlı  hastaların, muayene tahlil ve tedavi hizmetinin sağlık ekibi tarafından ev ortamında sunulmasıdır.

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİRLER?

* Kronik hastalığı nedeniyle yatarak tedavi olması gereken,yürümeyen ve yatağa bağımlı, kendi ihtiyaçlarını gideremeyecek durumda olan yatalak hastalar bu hizmetten faydalanabilmektedir.

EVDE SAĞLIK HİZMETİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

* Aile hekimi tarafından düzenlenen hasta bildirim formuyla

* Hastane de tedavi eden hekimin onaylamasıyla

* İl sağlık müdürlüğü tarafından

* Sosyal Hizmetler müdürlüğü tarafından

EVDE SAĞLIK HİZMETİ NASIL UYGULANIR?

* Randevu sistemi ile çalışmaktadır.

* Hasta Evde Sağlık Hizmeti ekibince değerlendirilir ve gerekli görüldüğünde hizmete başlanır.
* Enjeksiyon ve pansuman içinse hafta içi her gün hizmet verilmektedir.

* Sadece mesai saatleri içinde hizmet verilmektedir.

NOT: EVDE SAĞLIK HİZMETİ ACİL HİZMET VERMEMEKTEDİR.

ACİL HASTALAR İÇİN 112 ARANMALIDIR.