1 KAN 3 CAN

"1 kan 3 can" sloganıyla Siverek Devlet Hastanesi poliklinik girişinde kurulan kan bağışı standı, vatandaşlardan ve çalışanlardan yoğun ilgi gördü.

Herkesi kan vermeye davet eden Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Mustafa KARAAĞAÇ, "Şifa dağıtmak amacıyla hizmet veren duyarlı tüm personellerimize kan bağışı yapmaları için çağrıda bulunuyorum" dedi.

Kan stoklarında büyük erime olduğuna dikkat çektiğini dile getiren Karaağaç, "Kızılayın çağrısı üzerine tüm Türkiye'de bir seferberlik başlatıldı. Gerçekten vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Biz de devlet hastanesi olarak bu çağrıya duyarsız kalmadık. Kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla hastanemizde bir stand açtık. Hangimizin ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilmiyoruz. Her birimize her an lazım olacak olan bu ihtiyacın stoklanması için herkesin duyarlılık göstermesi ve standımıza gelerek kan vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Tarihi : 27 Eylül 2017 - Okunma Sayısı : 4012